Πρόκειται για ένα πολυτελές τριώροφο κτίριο συνολικού εμβαδού περίπου 225μ2. Στον 1ο και 2ο όροφο αναπτύσσεται μία διώροφη αυτόνομη μεζονέτα με εσωτερική σκάλα συνολικού εμβαδού 153,52μ2 που αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, βεστιάριο, σαλόνι και κουζίνα. Στο Ισόγειο υπάρχει πλήρες διαμορφωμένο και αυτόνομο studio εμβαδού 14,92μ2, κλειστός χώρος στάθμευσης εμβαδού 32,72μ2, λεβητοστάσιο και αποθήκη.
 
Ο φέρων οργανισμός και οι τοιχοποιίες πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές της θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, τα κουφώματα είναι αλουμινίου με μεγάλη θερμοδιακοπή και διπλά ενεργειακά τζάμια. Θωρακισμένες πόρτες υψίστης ασφαλείας τοποθετούνται τόσο στην είσοδο της οικοδομής όσο και στην είσοδο της μεζονέτα, ξύλινες εσωτερικές πόρτες με μαγνήτες, θυροτηλεοράσεις και έξυπνοι φωτισμοί όδευσης ολοκληρώνουν μία πλήρως ασφαλής κατοικία.
 
Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι υπάρχει έντονο αρχιτεκτονικό ύφος με σύγχρονα υλικά τελευταίας σεζόν. Τα δάπεδα του 2ου ορόφου είναι επενδεδυμένα με Α κατηγορίας φυσικό δρύινο ξύλο το ίδιο και το εσωτερικό κλιμακοστάσιο, ενώ στους άλλους δύο ορόφους έχουν τοποθετηθεί ολόμαζα πλακίδια μεγάλων διαστάσεων ιταλικής προέλευσης. Τα τρία μπάνια φέρουν πολυτελή είδη υγιεινής και ερμάρια, στα υπνοδωμάτια έχουν τοποθετηθεί ευρύχωρες λειτουργικές ντουλάπες και στο master υπνοδωμάτιο έχει κατασκευαστεί ξεχωριστό βεστιάριο.
 
Τέλος έχει γίνει πλήρης εγκατάσταση του συστήματος θέρμανσης και έχει συνδεθεί με το δίκτυο τηλεθέρμανσης και έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες συνδέσεις με τα κοινωφελή δίκτυα. Επιπλέον, στο ακίνητο έχει εγκατασταθεί τελευταίας τεχνολογίας σύστημα για παροχή ζεστού νερού χρήσης γνωστό ως τριπλής ενεργείας και αποσκοπεί στη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και επομένως μέγιστης εξοικονόμησης οικονομίας.
ekate